tuki@vapaudujavoimaannu.com
"Eroon pitkäaikaisesta stressistä ja elämää rajoittavista emootioista ilman pelon aiheuttamaa lamaantumista ja epätietoisuutta"
ilmainen 14 päivän kokeilu Vapaudu ja Voimaannu valmennukseen!
ilmaiselle viikolle liittyminen ei sido sinua jatkamaan valmennusta, eikä maksukorttia tarvita!
Miten valmennus toteutetaan?
Valmennus toteutetaan verkossa, Vapaudu ja voimaannu valmennusalueella. Jokainen osallistuja saa kirjautumiseen omat henkilökohtaiset tunnukset.
Pete Moilanen
Valmentaja, ihmisen korkeimman potentiaalin tutkimusmatkailija 
Miksi kuuntelisit Peteä?
Ennen Vapaudu Ja Voimaannu valmennuksen luomista Pete on perustanut tai ollut mukana 8:ssa liiketoiminnassa yrittäjänä/liiketoiminnan harjoittajana.

Oppia ja menetelmiä on kertynyt kokemuksen, valmennuksien, koulutuksien, seminaarien, kurssien ja luetun/kuunnellun informaation ja käytännön tekemisen kautta.

Hänellä on lahjakkaana liikkujana monipuolinen urheilutausta ja kyky oppia asioita nopeasti. Hän aloitti valmentamisen jo nuoruudessaan valmentamalla nuoria pesäpalloilijoita ja kouluttautunut tuomariksi samassa lajissa. Hän kilpaili monessa lajissa menestyksekkäästi ja eli muuten normaalia nuoren elämää.

Koulutukseltaan hän on lähihoitaja, erikoistunut ensihoitoon ja on tehnyt vanhustyötä 6,5 vuotta. Työnsä ohessa hän harrasti työn omaisesti tanssia 13 vuotta ennen vuoden 2007 tapahtumia jotka muuttivat hänen elämän kurssiaan merkittävästi. 

Tehtyään tanssiesityksen (02/2007) kipeänä hänen kehoonsa kehittyi angiina jota seurasi sydämen kaunis pyyntö pysähtymään, sillä se sydän oli rasituksesta(ja stressistä) tulehtunut ja toiminta heikentynyt yli 30%. 
Vietettyään 4 päivää sairaalassa tarkkailussa hän sai luvan lähteä kotiin.
Ohjeeksi annettiin se, ettei sydämen syke saisi nousta yli 100 krt/min. Seurasi 6 viikkoa "totaalilomaa".
Askeleen tahti hidastui merkittävästi. Tuli pysähtymisen ja herätyksen aika. Hän oppi olemaan läsnä tässä nyt-hetkessä. Hän alkoi saamaan vaikutelmia ympäristöstään eri tavalla ja ohjausta jota aiemmin ei ollut tapahtunut. 

Ohjauksen seurauksena hän löysi itsensä kirjakaupasta, jossa hänen tapanaan ei ollut käydä. Hän ihmetteli asiaa ja löysi vihreäkantisen kirjan jonka avauttuaan sai kylmiä väreitä ja sellaisen fiiliksen, että "osta tämä kirja".

Kirjan lukemisen seurauksena hän oppi ymmärtämään, että miten kehoomme on varastoitunut tunnepohjaisia emotionaalisia jännitevarauksia, erityisesti energiakeskusten alueelle, jotka ohjaavat toimintaamme ja rajoittavat mm. rauhasten, elinten, nestekierron ja lihasten ja toimintaa. Tulee epätasapainoa, jota me sitten tulkitsemme sairautena.

Kirjan lukeminen nostatti esiin pinnan alta 5 tunnepohjaista tilannetta / asiaa. 

Pete kertoo, että eteeni tuli 2 ovea - tuttu ja turvallinen ovi (jossa tunteita ei kohdata vaan piilotellaan) ja uusi ja jännittävä/pelottava ovi - jossa asiat kohdataan suoraan.
2
Hän päätti selvittää asiat!
Hän soitti 5 puhelua puolentoista viikon aikana. Pyysi anteeksi ja hän antoi anteeksi, vanhemmille ja ystäville.

Viimeisen puhelun jälkeen hänen kehostaan vapautui energiaa valtavan huudon kera, kuin leijonan karjaisuna. Hän kertoo, että "katsoin käsiäni, ne värisivät ja ihan kuin jokin uusi energia virtaisi koko kehossa uudella tavalla. 

Nostin sormen pystyyn ja tein päätöksen:

1. Aion puhua suoraan asioista ja totuudellisesti ja aion löytää totuuden
2. Kun tulee eteen 2 ovea - tuttu ja turvallinen ja uusi ja pelottava ovi, 

Sen jälkeen olen valinnut, arvaat oikein, sen pelottavan oven."

Tämä päätös ja asenne on vienyt hänet moniin uusiin mahdollisuuksiin, koulutuksiin, seminaareille, valmennuksiin ja hän on lukenut, kuunnellut ja tutkinut intohimoisesti, laaja-alaisesti ja monipuolisesti syitä ja tapoja sitä miten ihmisen mieli, keho, tunteet/emootiot ja energia toimivat kehon eri tasoissa, useilta eri alojen asiantuntijoilta ja mestareilta. 
Hän kykenee avaamaan asiat selkeästi käytännön ja tieteen tasolla.

Hän on testannut käytännössä mitkä tekniikat ja menetelmät toimivat ja mitkä eivät ja antaa asiakkailleen käyttöön tehokkaimmat ja toimivimmat opit ja harjoitteet.
2
"Asiakkaiden tulokset ja muutokset ovat koskettavia, liikuttavia, inspiroivia ja sellaisia, että tässä tiedostaa tekevänsä oikeaa työtä".
Pete on valmentanut ihmisiä useilta elämän eri osa-alueilta ja kokee, että kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia alasta, kansallisuudesta tai taustoista huolimatta. Jokainen kykenee muutokseen!

Jos tahdot elämäsi muuttuvan, tulee sinun muuttaa tavat elämässäsi. 

Peten valmennus on transformatiivinen. Eli muutos tulee kokemuksen kautta. Elämäntavat, joita jo nyt elät, syvenevät ja alat vapautumaan rajoittavista tunteista ja emootioista, joiden takia olet saattanut kärsiä jopa pitkään. Tulet saamaan pitkään ollut kadoksissa ollutta inspiraatiota, voimaa ja energiaa käyttöösi.

Tervetuloa mukaan luomaan tietoisempaa elämää ja olemista, uutta normia ja muutosta -meidän kaikkien elämään!   


Sinä pystyt siihen!
2
Teemme toimintaamme ihmiseltä ihmiselle ja valmennuksen koko perusta on aito välittäminen toisesta ihmisestä.
 
ilmaiselle viikolle liittyminen ei sido sinua jatkamaan valmennusta,
eikä maksukorttia tarvita!
Millaisia kokemuksia valmennuksesta on?
Valmennus Peten kanssa on tehnyt valtavan muutoksen elämässäni. Vain silloin, kun olet linjassa itsesi kanssa voit elää todella täyttymyksellistä elämää ja näin minulle tapahtui valmennusprosessin aikana. Nyt minulla on käytössäni sellaisia työvälineitä joiden avulla kohdata ja hyväksyä kaikkia emootioita ja tunteita.
URHEILIJA
Sanna K.
Ensimmäisen 8 viikon valmennuksen jälkeen olin kuin eri mies: itseluottamusta, myyntitaitoa, henkistä kasvua ja taloudellista menestystä tuli ihan eri tavalla kuin ennen. Valmennuksen kokonaisvaltaisuus on parasta. Suosittelen Pete Moilasen palveluita vilpittömästi kaikille, jotka haluavat kasvaa valitsemallaan polulla. 
Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner
Roni Arvonen
Valmennuksessa opin paljon asioita liittyen omaan tunnetasoon. Että kun tuntuu joltain, oli se sitten hyvä tai pahaa, vihaa tai rakkauta, ylpeyttä tai kateutta niin aina opin ensin hyväksymään tunteen ja päästämään siitä sitten tarvittaessa irti. Vahvin tunnetason kehitys on syntynyt kiitollisuuden tunteessa. 
LKV, LVV, Kiat, osakas RE/MAX Casa Alto
Rene Messia De Prado
Palvelumme ei ole tarkoitettu minkään taudin tai lääketieteellisen tilan diagnosointiin, hoitamiseen, parantamiseen tai estämiseen. Vapaudu & Voimaannu-palveluiden tarjoamat tiedot ja ohjeet on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin, eivätkä ne voi korvata terveydenhuollon ammattilaisten tai lääkäreiden palveluita. Ota aina yhteyttä lääkäriin ennen muutosten tekemistä. Vapaudu & Voimaannu ei ole vastuussa terveysongelmista, jotka saattavat johtua Vapaudu & Voimaannu-palveluiden kautta opittavista tiedoista tai ohjeista. Jos teet muutoksia toimintoihisi Vapaudu & Voimaannu-palveluiden perusteella, suostut siihen, että teet sen täysin omalla vastuulla.
VAPAUDU JA VOIMAANNU - Copyright @ 2020 - all rights reserved