Vapaudu & Voimaannu
Vapaudu & Voimaannu
tuki@vapaudujavoimaannu.com

Vapaudu & Voimaannu - valmennus 
04.04.2020, 

Espoon keilaniemen Smart-Villagessa
Klo 10.00 - 17.30

Oletko valmis oppimaan tehokkaita menetelmiä vapautumiseen, voimaantumiseen ja yhteyden saamiseen korkeimpaan potentiaaliisi?
Valmennuksella opit mm:
 • Opit luomaan itsellesi menestymiseen johtavat Tavat/Rutiinit joita maailman huiput käyttävät
 • Tunnistamaan ja vapauttamaan rajoittavat tunteet 4 tehokkaan tekniikan avulla
 • Selkeitä ja tehokkaita tekniikoita stressin vapauttamiseen 
 • Läsnäolon taidon jonka avulla elää täydesti tässä hetkessä
 • Miten pääset syvempään meditatiiviseen tilaan
 • Tekniikan miten vapautat kerralla muiden ihmisten ja paikkojen rajoittavat / negatiiviset energiat ja tunteet ja siten nautit enemmän olostasi tässä hetkessä, työssäsi, kotona ja läheistesi seurassa
 • Miten emootiot ja tunteet ohjaavat valintojamme ja keinon miten rajoittavat emootiot muutetaan menestyksen polttoaineeksi 
 • Miksi rajoittavat emootiot on tärkeää kohdata ja vapauttaa
 • Miten hyödyntää positiivisten emootioiden ja visualisoinnin voimaa
 • Miten lisätä aivojen kapasiteettia +200% helposti opittavien tekniikoiden avulla 
 • Opit 4  todella tehokasta hengitystekniikka joiden avulla -> saat lisää tehoa aivoihin, vapaudut aivosumusta 1-3 minuutissa, aktivoit kehosi poistamaan kuona-aineita ja toksisuutta, parannat  keskittymiskykyäsi,  kuinka säädellä autonomista hermostoa ja miten tehostaa painonpudotusta. 
 • Opit hengitystekniikan jonka avulla pääsee parempaan uneen nopeammin
 • Sinulle mahdollistetaan tietoisuuden laajentamisen 3 tasoa kerralla 
 • Pääset syvään rentoutumisen tilaan
 • Vapautamme/poistamme yhden esteen elämästäsi 
 • Tulet kokemaan vapautumista ja Voimaantumista monella tasolla
HUOM! Ainoastaan 70 paikkaa saatavilla, toimi nopeasti!
Asiakaskokemuksia

Rene Messia De Prado, - LKV, LVV, Kiat, osakas RE/MAX Casa Alto

Hieman taustoja lähtötilanteestani. Olin nuori ja nälkäinen, mutta malttamaton ja joka suuntaan hosuva. Lähtötilanteeni oli sinänsä optimaalinen, koska ennen ensimmäistä valmennustamme olin sisäistänyt asian, että voin urallani luoda hyvin paljon tulosta tekemällä vain paljon paljon töitä.
 
Kun sanon optimaalinen, niin tarkoitan sitä että tuntui niin oikealta löytää valmentaja joka sai minut pysähtymään ja miettimään. 
Eli olin täydellinen valmennettava, koska annettavaa ja otettavaa oli vielä niin paljon!

Vaikka luulin että olin jo saavuttanut huikeita tuloksia ikääni nähden (taisin olla 26v.). 

Ensimmäisen valmennuksen myötä aloin tekemään asioita enemmän tunnepohjaisesti. Eli en enää hosunut joka suuntaan vaan sain oikeanlaisella tunnetasolla keskitettyä tekemiseni niihin ”oikeisiin” asioihin. En alkanut mitenkään strategisesti miettimään, vaan tunteet ja värähtelytasoni veivät minua kokoajan tuloksekkaampaan suuntaan. Ikään kun vain jouduin parempaan putkeen vaikka tiedostan nyt asian, että muutin omaa näkemystäni asioihin ja miten asioita tulisi tehdä oikein. 


Valmennuksessa opin paljon asioita liittyen omaan tunnetasoon. Että kun tuntuu joltain, oli se sitten hyvä tai pahaa, vihaa tai rakkauta, ylpeyttä tai kateutta niin aina opin ensin hyväksymään tunteen ja päästämään siitä sitten tarvittaessa irti. Vahvin tunnetason kehitys on syntynyt kiitollisuuden tunteessa. 

Valmennuksen jälkeen alkoi minulla todellinen nousukausi monella eri elämän osa-alueilla. 

Olen hyvin usein joko itsekseni tai vaimoni kanssa käynyt läpi kiitollisuuden tunnetta. Kiitollisuus on vahvin tunteeni jota usein mietin ja joka usein saa minut haluamaan lisää asioita mistä voi olla vielä enemmän kiitollinen. Tunne on ehdottomasti vahvin tunteeni, jolla värähtelytasoni on vahvimmillaan ja vie minua aina eteenpäin minne ikinä haluankaan. Kiitollisuuden tunteella harjoittelen välillä myös tilanteita jotka ei ole vielä tapahtunut. Olen kiitollinen jo asiasta ennen kun se on käynyt toteen. Pystyn ikäänkuin tuntemaan itseni jo siinä tilanteessa. Tuntemalla sen vahvan kiitollisuuden jostain mitä haluat tapahtuvan, on tähän mennessä aina johtanut siihen että asia lopulta käy toteen.

Toisessa valmennuksessa vuonna 2018, noin 4 vuotta ensimmäisen jälkeen elämäni oli jo muuttunut. Voin sanoa että aloin elää jo ensimmäisen vuoden sisällä ekasta valmennuksesta sellaista elämää mistä yleisesti ottaen uranuurtajat unelmoi. Olin ensimmäisessä valmennuksessa v. 2014 kirjoittanut pitkän kirjeen itselleni, jossa kuvailin Renén elämää vuonna 2018. Kun luin kirjeen 4 vuotta myöhemmin tuli huikean vahvat kylmät väreet! 

Oli niin monta asiaa jotka oli käynyt toteen, vaikka ei kirjoittamisen aikana ollut mitään selkeää suunnitelmaa miten asiat tulisi tehdä. 

Käymättä sen tarkemmin toteuttamiani unelmiani läpi, niin isoja isoja muutoksia parempaan tapahtui liiketoiminnassa, omassa taloudessa, parisuhteessa (avioliitto ja kaksi ihanaa lasta), treenaamisessa ja yleisen henkisen hyvinvoinnin saralla. 

Toisessa valmennuksessa aloin pääsemään syvemmälle itseni kanssa, että kuka olen ja mikä tarkoitukseni on. Jonkun lukijan mielestä tämä voi kuulostaa erittäin ”deepiltä” mutta valmennuksessa pääsin tutkailemaan asioita elämästäni jo hyvin varhaisessa iässä. Valmennus auttoi minua näkemään selkeämmän kaavan itsestäni. Minussa on ollut kaava jo syntymästä saakka ja aloin tiedostamaan että kyse ei ole sattumasta, miten elämäni on tähän saakka kulkenut. Tämä toinen valmennus avasi sydämeni kaikelle mitä teen. 

Aiemmin tein aidoilla tunteilla kaiken, mutta toisen valmennuksen jälkeen kyse ei enää ollut pelkistä oikeista tunteista, vaan täydellä sydämellä tekeminen. 

On olemassa asioita mitä ei voi vaan selittää. Ainakaan minä en osaa selittää. 
Aistin usein kuinka monet kertovat kehonkielellään ja puhetyylillään että: ”miten tuolla voi aina mennä noin hyvin kaikessa?” 

Kyse ei ole siitä että olisin jotenkin poikkeuksellisen onnekas. 

Vaan kyse on siitä, että teen asiat aina aidolla sydämellä ja tunnetasolla. 

Kaikki ympärilläni aistii sen vaikka eivät tiedosta tai ajattele sitä. 

Pete opetti minulle nuo asiat. Tai miten niitä värähtelytaajuksia pystyy muuttamaan ja käsittelemään. Itse kutsun niitä värähtelytaajuksia, tunnetasoiksi.


Lopputulemana valmennuksen tuloksista tähän saakka. Teen noin neljä kertaa suurempaa tulosta työssäni, vietin enemmän vapaa-aikaa ja perustin vielä kaiken ohella 4 henkisen perheen. 


Kehitän edelleen itseäni, mutta en liiallisella nopeudella. Tunnetasoni kyllä kertoo sitten kun on aika taas istua alas ja edetä seuraaville tasoille Peten valmennuksien kanssa. 


Voin aidosti suositella Peteä kaikille ketkä haluavat päästä sille seuraavalle tasolle. Sitä minä hain. Alkuun vain uran ja liiketoimien näkökulmasta, mutta myöhemmin hoksasin kaikkien eri hyvinvoinnin osa-alueet olevan avain menestykseen. Pete opetti tämän minulle.:)


Kaikkea hyvää ja toivottavasti tarinani antaa monelle inspiraatiota tehdä Peten kanssa töitä yhdessä.

 
René Messia dePrado

Sanna K. - Urheilija

Valmennusprosessi Peten kanssa on tehnyt valtavan muutoksen elämässäni. Ymmärrykseni itsestäni ja maailmankaikkeudesta on dramaattisesti laajentunut.
 
Vain silloin, kun olet linjassa itsesi kanssa voit elää todella täyttymyksellistä elämää ja näin minulle tapahtui valmennusprosessin aikana.

Suuri muutos tapahtui etenkin energia- ja tunnetasolla. Kaikki tilanteet herättävät emootioita. Nyt minulla on käytössäni sellaisia työvälineitä joiden avulla kohdata ja hyväksyä kaikkia emootioita ja tunteita ja vapauttaa niitä rajoittavia.

Tämä on antanut minulle niin paljon vapautta ja auttanut vapauttamaan pelkoja.
Mielestäni työ itsesi kanssa on tärkein tekemäsi työ. Erinomainen valmentaja voi nopeuttaa oppimisprosessiasi.

Suosittelen lämpimästi Peteä auttamaan sinua polullasi selvittämään kuka oikeasti olet ja kuinka menestyä elämässäsi sinua parhaiten palvelevalla tavalla. Hän todella on muutosvalmentaja!

Roni Arvonen
- Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner

Aloitin Peten kanssa valmennuksen keväällä 2018. Minulla meni vähän keskitasoa paremmin myyjänä ja nollakuukausia oli aina silloin tällöin. 

Ensimmäisen kokonaisvaltaisen 8 viikon valmennuksen jälkeen olin kuin eri mies joka tavalla: itseluottamusta, myyntitaitoa, henkistä kasvua ja taloudellista menestystä tuli ihan eri tavalla kuin ennen. Valmennuksen kokonaisvaltaisuus on parasta. 

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi erilaisine treenitekniikoineen toivat tekemiseen järkeä, rytmiä ja systemaattisuutta. Pete osaa vetää oikeista kasvun naruista uskomattoman tarkasti ja valmennettavaa kuunnellen. 

Olen suositellut Peten valmennusta ystävilleni ja kaikki ovat saaneet fantastisia tuloksia.
Jatkoin vielä uudet 8 viikkoa ensimmäisen jakson jälkeen. Tämän lisäksi jatkoin valmennuksessa alkuvuodesta 2019 vielä 8 viikkoa.

Suosittelen Pete Moilasen palveluita vilpittömästi kaikille, jotka haluavat kasvaa valitsemallaan polulla. 


Pääkouluttaja: Pete Moilanen

Valmentaja, Johtaja, Ihmisen korkeimman potentiaalin tutkimusmatkailija 
Koulutusta / valmennustaustaa


UPW Fire Walker 2010 Tony Robbins
 
6 minutes to Success 2010 Bob Proctor

Member of the Quantum Leap / T.Harv Eker signiture program

MMI Millionaire Mind Intensive 7/2011

TTT Train The Trainer 11/2011

GBI Guerrilla Business Intensive 3/2012

MYM Master Your Mind 7/2012

EWTC Enlightened Warrior Training Camp 09/2012

Super Focus Formula 2013 Arnon Barnes

The Perfect Business Model 2013 Marco Kozlowski

Inner Engineering 2017 Sadhguru

Yoga Angamardana 2018 Sadhguru

Bhuta Shuddi 2019 Sadhguru

Wim Hof method 2019

Breatheology 2019 Stig Severinsen

Hän on valmentautunut seminaareilla, valmennuksilla ja kursseilla ihmisten kanssa, kuten Anthony Robbins, T.Harv Eker, Brian Tracy, Les Brown, Blair Singer, Bob Proctor, Joseph McClendon III, Joel M. Roberts, Alex Mandossian, John Kehoe, Kevin Trudeau, Aadil Palkhivala, Darren Hardy, Robert G. Allen, Joe Vitale(Online), John Assaraf(Online), Dr.Mehmet Oz, Stig Severinsen ja monia muita joille hän osoittaa kiitollisuuttaan.

Pete on inspiroitunut mekanismien, tekniikoiden ja syiden tutkija joita maailman kovin urheilueliitti, huippuvalmentajat, tiedemiehet ja joogit käyttävät. Hän on tieteen, liikkeen, ravinnon, pyhän geometrian, hengityksen ja muinaisen henkisen viisauden opiskelija ja toteuttaja, sekä ihmisen potentiaalin avaavien uusien metodien luoja.

Hänen inspiraation lähteinä ovat olleet mm. Tony Robbins, Wayne Dyer, Osho, Yogananda Paramahansa, Sadhguru, David Wilcock, Nicola Tesla, Nikolai Kozyrev, Wilhelm Reich, Drunvalo Melchizedek.  


Kouluttaja: Hannu Hyttinen

Holistinen kehoterapeutti, tietäjä-parantaja, kouluttaja, meditaatio-ohjaaja.

Kalevalainen jäsenkorjaus (2004-2005) / kansanlääkintäseura

Reiki Master teacher (2005)

Meditaatio-ohjaaja (2005)

Advanced Pranic healing, Pranic Psychotherapy, Pranic Crystal healing, Arhatic Yoga (2006), Diplomi Pranic healer (2008) / Institute for Inner Studies Inc.

Wisdom of the Ancient Egypt 1 & 2 (2006) / Galactic Light Ltd.

Shamaani eli tietäjä-parantaja (2007)

Koulutettu hieroja (1/2009)

Erikoishermoratahieronta, KI-hieronta, intialainen päähieronta, mertamorfinen terapia (2009)

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (2011) / Helsingin yliopisto

CranioSacralTherapy 1 & 2 (2017), SomatoEmotionalRelease 1 & 2 (2018) / Upledger Institute

Hannu on asiantuntija terapiamenetelmissä, joilla vapautetaan ja korjataan mielen, tunteiden ja kehon häiriötiloja. Hän käyttää työssään selväaisteja ja selvätietoa, joiden avulla selvitetään ongelmien ja oireiden alkusyyt. Kun ne hoidetaan, korjaantuvat myös oireet yleensä pysyvästi. 

Kehon oireiden syyt ovat hyvin usein tunneperäisiä ja vaikuttaneet lapsuudesta asti. Hannu osaa hoitaa myös kaukoparannuksena, mikä on yhtä tehokasta kuin paikalla tehtynä. Hän on aiemmalta ammatiltaan projekti- ja laatuinsinööri.

Hannu on yrittäjä, henkinen etsijä ja tutkija, joka selvittää laaja-alaisesti kaikkea, millä on merkitystä henkisessä kehityksessä tai parantamisessa. Hän on tutkinut menetelmiä kiinalaisesta lääketieteestä, taolaisuudesta, joogasta, shamanismista ja kvanttifysiikasta sekä pyhää geometriaa. 

Hänen inspiraation lähteinä ovat olleet mm. Drunvalo Melchizedek, Wayne Dyer, Paramahansa Yogananda, Sensei Mikao Usui, Master Choa Kok Sui, Albert Einstein, Joshua David Stone PhD, Jose Stevens PhD ja John Upledger.
Vapaudu & Voimaannu 
Vapaudu & Voimaannu
04.04.2020, 
Espoon keilaniemen HCT rakennuksen 
Smart-Villagessa 2.krs 
klo 10 - 17.30
Tervetuloa!
Basic-lippu- 697€ 197.00€
VIP-lippu- 1485€ 390.00€
Tarjous päättyy pian, varaa paikkasi nyt!
VIP-lipun lisä-etuna saat kaupan päälle webinaarivalmennussarjan, jonka avulla varmistamme, että saat valmennuksella opitut tekniikat mahdollisimman tehokkaasti käyttöösi.

- Sisältää 4 x n. 45 min mittaista webinaaria (Arvo 788€)
100% tyytyväisyystakuu
Jos koet, ettet saanut valmennuksen oppien ja tekniikoiden avulla 30:n päivän aikana selkeästi apua tunteiden vapautukseen, energiatasoon ja yleiseen hyvinvointiin, voit vapaasti pyytää rahasi takaisin. Hyvitämme sen. Luotamme tekniikkojen toimivuuteen, koska siitä meillä ja asiakkaillamme on vahva kokemus. 
This site is not a part of the Facebook ® website or Facebook ® Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook ® in any way. Facebook ® is a trademark of Facebook ®, Inc.
Copyright 2019. Vapaudu & Voimaannu